Mirësevini në Find Four

Ndalesa juaj e preferuar në qytetin e Korçës.

Mirësevini. Ky është Find Four. Ndalesa juaj e preferuar në qytetin e Korçës. Find Four ofron shërbime bari dhe restoranti me përkushtim dhe cilësi për të gjithë klientët e tij. Gatime tradicionale dhe kuzhinë italiane, pizza dhe prodhime deti, gjihçka që dëshironi mund ta gjeni tek ne. Ambiente elegante dhe menu e pasur. Staf i kualifikuar që ofron shërbim të shpejtë dhe profesional. Find Four ju mirëpret në çdo moment të ditës për tju dhuruar momente sa më të bukura.

best-restaurantbest-restaurant
best-pizzabest-pizza
best-caffeteriabest-caffeteria
best-caffebest-caffe

Specialitete

Mos humbisni rastin për të provuar specialitetet e kuzhinës sonë

Menuja Jonë

Find Four ofron një menu të pasur me gatime tradicionale, pizza, prodhime deti dhe shumë ëmbëlsira

 • Mëngjes

  7.00 am 11.00 am
 • Drekë

  11.00 am 6.00 pm
 • Darkë

  6.00 pm 01.00 am
 • Ëmbëlsira

  Gjithë Ditën

Çfarë Thonë Klientët Tanë

Mijra Klientë të Kënaqur

Restorant Find Four - Shije dhe Cilësi

Ushqime të Freskëta
Menu e Pasur
Receta të Veçanta
Shërbim i Shpejtë